DIY Cat Toys Bridge Wujudipun Cat Corrugated

Short Description:

Products rinci: Hot Sale Corrugated Cat Scracher Lounge kanggo Cat Play Toy kucing seneng ing aran saka karton, rwaning catnip organik bakal narik kawigaten kucing (karo 1 Pack catnip) Kapadhetan High kertas corrugated pindho ora mung nulak komprèsi lan mlengkung, nanging uga Bears ngeruk. lan resistance abrasion. ora babras claws, muter maneh. Kang digawe saka materi kertas daur ulang lan bisa mudhun dening alam sawise kang nilar. Punika materi lingkungan Proteksi apik. Corrugated kucing ngeruk ...


  • Min.Order Quantity: 1000 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Ningbo / Shanghai
  • Sarat Pembayaran: T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    • Products rinci :
    • Hot Sale Corrugated Cat Scracher Lounge kanggo Cat Play Toy
    • kucing seneng ing aran saka karton, rwaning catnip organik bakal narik kawigaten kucing. (karo 1 Pack catnip)
    • Kapadhetan dhuwur pindho kertas corrugated ora mung nulak komprèsi lan mlengkung, nanging uga Bears ngeruk lan abrasion resistance. ora babras claws, muter maneh.
    • Kang digawe saka materi kertas daur ulang lan bisa mudhun dening alam sawise kang nilar. Punika materi lingkungan Proteksi apik.
    • Corrugated Papan kucing ngeruk nambah fun desain lonceng werni, supaya Papan kucing ngeruk kanggo nambah playa
    • Warna: Custom
    • Material: grainy + BB Flute Corrugated Paper
    • Moisture Standard: 10% ~ 20%
    • Wearability: 7.2 KGF / CM2
    • Packing Cara: Nyilikake Bag + desiccation + Gelembung Wrap + Master Carton
    • Papan asal: Zhejiang, China
    • Setelan kanggo: Sembarang umur lan ukuran

    Brand: selaras kanggo jeneng account
    Lumahing Material: Printing kertas,, Kulit, Kain, Kayu, etc.
    Material utama: BB suling (kanggo branded materi standar), BC suling (standar materi normal), suling AC lan AA suling
    Advantage Material: materi Eco-loropaken 100%, aman, lim mambu lan nontoxic
    Gaya lan wanguné: Selaras minangka panyuwunan
    Size: Ana ukuran utawa nyetel ukuran minangka panyuwunan
    warna: Ana werna utawa ngganti werna minangka panyuwunan
    Packaging: Catnip - Desiccant - A5 Size Flyer - Nyilikake Bag - Gelembung Wrap - Warning Label - Master Carton
    Moisture: 12-15%
    Wektu Sample: Ing 3 dina
    Massa Produksi Lead Time: Ing 20-25 apa dina sawise Nyantosakaké kabeh rincian lan simpenan
    test: Mold Test, Disinfection lan wetted kanggo mesthekake kucing lan kulawargané sehat lan aman
    OEM & ODM Dianggo: Karton Cat Scratch Bed ora mung minangka amben kucing ngaso, nanging uga ing papan scratching kucing kanggo ngeruk lan ngendhokke. desain apik gayane modern kanggo cocog hiasan ngarep.
    Gunakake: Cat kanggo muter, ngeruk lan ngaso
    Scratching Wave With Catnip This Scratcher Satisfies All Your Cats’ Need To Scratch And It Will Reduce Or Even Eliminate Damage To Furniture In Your Home.The Aroma Of The Catip Supplied With The Products Will Encourage Your Cat To Use The Scratcher And Get Lots Of Pleasure From It.Your Cat Needs To Scratch To Maintain Sharp Claws And Trains His Or Her Front Leg Muscles. Directions For Use:Sprinkle And Rub The Catnip Lightly Into The Openins In The Corrugated Cardboard And The Products Is Ready For Use. Large Size Uitimate Cat Scratcher Lounger Cat Toy &Cat Nip Dimensions:33.8“L*10.5”W*10.5”H Inches Purrects For Cats Of All Sizes Reversible,Double Sided And Features A High-Quality Corrugated Superior Cardboard Construction For Increased Longevity. Happy Cat: Cat Scratcher Post Lounger Promotes Healthy Claws Through Naturalscratching And Allows Your Little Climber To Play, Lounge,Nap And More-Great Source Of Exercise And A Truly Terrific Stress Reliever Includes Catnip For Cats. Eco-Friendly:Unlike Other Scratchers,Our Award Winning Newly Redesignged 2019 Edittion Sturdy Cat Scratching Post In Made From 100% Recycles Cardboard ,And In Best For Preventing Your Cats From Scratching And Ripping Furniture.

  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk