Cat Scratcher S7A5748

Pondok Description:

Produk jéntré: Hot Sale Corrugated Cat Scracher lounge pikeun Cat Play kaulinan ucing resep nu ngarasakeun tina kardus, daun catnip organik bakal narik ucing anjeun (kalayan 1 Pek Catnip) dénsitas High kertas corrugated ganda henteu ngan resists komprési jeung bending, tapi ogé ngasuh scratch. sarta lalawanan abrasion. moal menyakiti cakar, maén deui. Eta dijieunna tina bahan kertas didaur sarta bisa didegradasi ku alam sanggeus ditinggalkeun. Ieu mangrupakeun bahan perlindungan lingkungan alus. Corrugated ucing scratch ...


  • Min.Order kuantitas: 1000 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: ningbo / Shanghai
  • Sarat pembayaran: T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    • produkjéntré :
    • Panas Sale Corrugated Cat Scracher lounge pikeun Cat Play kaulinan
    • ucing resep nu ngarasakeun tina kardus, daun catnip organik bakal narik ucing Anjeun. (kalayan 1 Pek Catnip)
    • dénsitas luhur ganda kertas corrugated teu ukur resists komprési jeung bending, tapi ogé ngasuh scratch na abrasion lalawanan. moal menyakiti cakar, maén deui.
    • Eta dijieunna tina bahan kertas didaur sarta bisa didegradasi ku alam sanggeus ditinggalkeun. Ieu mangrupakeun bahan perlindungan lingkungan alus.
    • Corrugated dewan ucing scratch nambihan fun design bel bola, supaya dewan ucing scratch nambahan playa
    • Warna: Adat
    • Bahan: Grainy + BB Kacapi Suling Corrugated Paper
    • Uap Standar: 10% ~ 20%
    • Wearability: 7,2 KGF / CM2
    • Paking Métode: ngaleutikan Kantong + Desiccation + gelembung Wrap + Master karton
    • Tempat asal: Zhejiang, Cina
    • Jas pikeun: Sakur umur tur ukuranana

    brand: ngaropéa pikeun ngaran merk Anjeun
    Tamansari Bahan: Nyitak kertas,, Kulit, lawon, Kai, jsb
    Bahan utama: BB kacapi suling (pikeun branded materia baku), SM kacapi suling (baku bahan normal), suling AC na AA suling
    Kauntungan bahan: bahan ramah-eco 100%, aman, lem euweuh bauan na nontoxic
    Gaya na Wangun: Ngaropéa sakumaha pamundut anjeun
    ukuran: Aya ukuran atawa ngaluyukeun ukuran sakumaha pamundut anjeun
    warna: Aya warna atawa ngarobah warna sakumaha pamundut anjeun
    bungkusan: Catnip - Desiccant - A5 Ukuran Flyer - ngaleutikan Kantong - gelembung Wrap - Awas Label - Master karton
    Uap: 12-15%
    Time sampel: Salami 3 dinten
    Massa Produksi Diterangkeun Time: Dina 20-25 poé gawé sanggeus confirming sagala rinci tur deposit
    test: Kapang Test, Disinfection na Wetted pikeun mastikeun ucing anjeun sarta kulawarga sehat sarta aman
    OEM & ODM Dianggo: Karton Cat scratch Pesanggrahan teu ukur salaku ranjang for ucing istirahat, tapi ogé dewan scratching for ucing keur ngeruk na bersantai. Desain stylish modern kana cocog hiasan imah.
    Paké: Cat maén, ngeruk na beristirahat
    Scratching Wave With Catnip This Scratcher Satisfies All Your Cats’ Need To Scratch And It Will Reduce Or Even Eliminate Damage To Furniture In Your Home.The Aroma Of The Catip Supplied With The Products Will Encourage Your Cat To Use The Scratcher And Get Lots Of Pleasure From It.Your Cat Needs To Scratch To Maintain Sharp Claws And Trains His Or Her Front Leg Muscles. Directions For Use:Sprinkle And Rub The Catnip Lightly Into The Openins In The Corrugated Cardboard And The Products Is Ready For Use. Large Size Uitimate Cat Scratcher Lounger Cat Toy &Cat Nip Dimensions:33.8“L*10.5”W*10.5”H Inches Purrects For Cats Of All Sizes Reversible,Double Sided And Features A High-Quality Corrugated Superior Cardboard Construction For Increased Longevity. Happy Cat: Cat Scratcher Post Lounger Promotes Healthy Claws Through Naturalscratching And Allows Your Little Climber To Play, Lounge,Nap And More-Great Source Of Exercise And A Truly Terrific Stress Reliever Includes Catnip For Cats. Eco-Friendly:Unlike Other Scratchers,Our Award Winning Newly Redesignged 2019 Edittion Sturdy Cat Scratching Post In Made From 100% Recycles Cardboard ,And In Best For Preventing Your Cats From Scratching And Ripping Furniture.

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali